Wat is de VEG?

De doelstelling van de stichting is om grenslandbewoners te helpen bij hun vragen en problemen op het gebied van het wonen en werken over de grens.

Een eerste stap was het opzetten van deze website.

De tweede stap is nu om een telefonisch aanlooppunt te realiseren : Donateurs kunnen nu bellen op 045 - 543.16.58 tussen 10 uur en 17 uur elke werkdag.

--00--

Meld u snel aan als donateur van de Stichting voor Europese Grenslandbewoners

 

 

 

 

 

schepen13.gif

Nou dus bij deze,.....!!!!                                                                                    19-11-2009

De nieuwe stichting is een feit, website zijn we aan begonnen, een bestuur is gevormt, kamer van koophandel geregeld, bankrekening geopend,.....tja en dan begint het.

Ambities zijn er genoeg, maar we gaan beginnen met kleine stapjes, en door stapje bij stapje gaan we kijken dat we een volwaardige belangenvertegenwoordiger gaan worden voor de grenslandbewoners, we gaan proberen een netwerk van specialisten bij elkaar te krijgen en om zo veel mogelijk informatie te verstrekken aan de grenspendelaars, grenslandbewoners en iedereen die zich voor grensoverschrijdende zaken intereseert.

Maar zonder uw hulp kunnen wij dat niet, stuur ons uw vragen, stuur ons uw ideeen, stuur ons uw kritik, en we vragen u om ons te helpen door donateur te worden voor onze stichting.
Als we voldoende steun krijgen kunnen we ook de volgende stap gaan zetten en mensen actief bijstaan als ze in de problemen komen met overheden en instanties.

KVK nummer van de VEG: 14121926

--00--


Privacy/Cookie statement        © PYRAMID-IT